Legacy creëren, hoe doe je dat? Hoe maakt je nu echt duurzame impact voor zowel de maatschappij, als voor mensen, als voor bedrijven? Deze vragen houden me al een aantal jaren bezig. 

Ik ben iemand die mensen en teams als ook bedrijven naar een hoger niveau weet te tillen. Mijn kernwaarden zijn: betrouwbaarheid, verbondenheid, toewijding en authenticiteit. 

“Bedreven in het aansturen, inspireren en het coachen van mensen en teams, het realiseren van impact met onderliggend een duidelijke strategie en purpose, richtte ik CreatingLegacy op. Een bedrijf opgericht ter nagedachtenis aan mijn overleden vader”

Vanuit vele jaren ervaring bij Unilever, Essent, Danone, Upfield als ook het werken binnen verschillende vakgebieden (Sales, Marketing, Operatie, General Management) en de passie om mensen centraal te stellen werd mij duidelijk dat ik de focus van CreatingLegacy wil richten op 3 kernactiviteiten:

  • Management Consulting – Hoe ga je als MKB- / familiebedrijf naar een volgende groeifase?
  • Management Cooperation – Hoe kan ik scale ups en liefdadigheidsinstellingen ondersteunen met competenties en eventueel investeringen?
  • Management Coaching – Hoe haal je het beste uit jezelf als ook uit teams?

Mijn persoonlijke purpose/ legacy “Ik wil mensen inspireren, aanmoedigen, challengen zodat zij meer maatschappelijke impact kunnen maken”, ligt voornamelijk op het verbeteren van het welzijn van kinderen, en ieder kind een eerlijke kans te geven op een mooie toekomst, als ook op het beter behandelen van de ziekte kanker door goed onderzoek. Deze purpose verbind ik aan de goals 1 t/m 4 van de United Nations Sustainable Development Goals.

“I am passionate about creating a legacy through achieving positive societal impact. People can make this happen, therefore I want to be a driving force inspiring, supporting and challenging people to create a context in which they can realize their goals and dreams”.