Dit onderdeel van CreatingLegacy is gericht op het aangaan van samenwerkingsverbanden met voornamelijk scale ups als ook liefdadigheidsinstellingen.

Ik heb een passie om bedrijven naar een volgende groei fase te brengen, vandaar ook mijn affiniteit met scale ups. Ik richt me op scale-ups binnen de Food (retail) sector, hospitality sector, als ook energie sector.

Voor scale-ups breng ik relevante ervaring mee om hen te ondersteunen hoe de eerste groei verder door te zetten, als ook winstgevend te maken. 

Bij een goede wederzijdse connectie, sta ik ook open om te investeren, waarbij ik dan wel kijk hoe ik een wat actievere rol binnen het management kan invullen. Ik ben actief als investeerder/business angel voor scale up bedrijven onder andere via het platform Fundsup.

Liefdadigheidsinstellingen zoeken vaak naar individuen/ partijen die hen helpen om een mooi maatschappelijk doel met meer schaal en professionalisering te realiseren. Ik help graag mee, bijvoorbeeld in de rol van adviseur, als ook bestuurslid. 

“Alone we can do so little; together we can do so much”.

Helen Keller